Slaap lekker met Jollein! – Petites Jubelles
GRATIS VERZENDING VANAF €75.
>
>
Slaap lekker met Jollein!

Slaap lekker met Jollein!

De top producten van Jollein zijn nu ook beschikbaar in de webshop van Petites Jubelles. Alles wat je baby verlangt en wat je nodig hebt voor aangename comfortabele baby momentjes

Nieuwe Jollein producten nu verkrijgbaar in de webshop van Petites Jubelles.

Het achtergrond verhaal van Jollein is een verhaal van familie toewijding en liefde. Jollein is niet geboren in het laboratorium van een marketing team, maar is gegroeid uit de basis van een typisch knus en gezellig Nederlands huishouden. Alle artikelen werden ontwikkeld en geproduceerd met dezelfde familiale liefde en toewijding. Dat is wat Jollein zo bijzonder maakt.

De top producten van Jollein zijn nu ook beschikbaar in de webshop van Petites Jubelles. Je vindt alle producten voor het slapen, voor onderweg, voor thuis, voor het spelen en voor het eten. Alles wat je baby verlangt en wat je nodig hebt voor aangename comfortabele baby momentjes

Jollein, het Nederlandse bedrijf dat hoogwaardige producten maakt voor baby’s en peuters van 0 tot 12 jaar is nu verkrijgbaar in de webshop van Petites Jubelles

Met enige trots bieden we nu de topproducten van Jollein voor slapen, reizen, spelen en eten aan in onze webshop.

Jollein is niet bedacht door een stel slimme marketeers maar is ontstaan vanuit de basis van een typisch Nederlands gezin. Al onze producten worden elke dag met liefde ontworpen en gemaakt. Daarom vinden wij deze kwaliteitsproducten zo bijzonder: ze zijn gemaakt met jouw kindje in gedachten!

Als je op zoek bent naar kwaliteitsproducten die gemaakt zijn met het comfort van je baby of peuter in gedachten, dan heeft Jollein de perfecte oplossingen. Voor elke fase van je baby, voor elke situatie en voor alle omstandigheden hebben ze de perfecte oplossing.

Met hun hoogwaardige producten nu beschikbaar op de website van Petites Jubelles, is vinden wat je nodig hebt gemakkelijker dan ooit tevoren. Als je vragen hebt over deze nieuwe producten en meer wilt weten, neem dan contact met ons op zodat we al jouw vragen kunnen beantwoorden!

Share:

Social Media

Populair

Categorieën

Altijd op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf zo als eerste op de hoogte van onze nieuwigheden en acties.

Recente posts

Meer lezen

Secret tips for dads to be

Word jij binnenkort papa? Hoe ga jij om met je zwangere vrouw? We geven je graag enkele handige tips mee om de zwangerschap zonder kleerscheuren door te komen.

WAT IS EEN GESCHIKTE KNUFFEL?

In dit artikel bespreken we enkele kenmerken van een geschikte knuffel. Een goede knuffel moet knus, veilig en zacht zijn. Een goede suggestie is om een (of twee) reserveknuffels te hebben. Ongelukjes gebeuren en je wilt altijd de lievelingsknuffel (of een kopie) beschikbaar hebben.

Contact

Petites Jubelles
België (B)
info@petites-jubelles.be
Julie +32 495 79 67 85
Isabelle +32 495 24 09 06

BTW BE 0749 985 687

Nieuwsbrief

Kiekeboe :-)

Wil je op de hoogte blijven van onze ontdekkingen en acties? Schrijf je in en join our story.

ok

Of volg ons op social media.

Petites Jubelles – Alles voor uw mini – Met liefde uitgekozen

Copyright © 2021 – All rights reserved – Webdesign Team Made

Scroll naar top