Over ons

This is output from ExampleAllNodes

Nice To Meet You.

Julie (de Ju)
- Life on sneakers - loves Mexican food - mama van Célestine - plusmama van Emile -vrouwtje van Grégory – eeuwige optimist - gezond temperament. 

Isabelle (de Belles)
- Spraakwaterval - mama van Lisa - plusmama van  Jarl & Iben - vrouwtje van Peter - 30 jaar ervaring in de babybranche - geen nee tegen een glaasje rosé - Enjoy the little things.

Wij zijn Julie en Isabelle, twee ondernemende schoonzussen die houden van het leven, hun familie en gezellig samenzijn.  Met passie hebben we Petites Jubelles opgericht.

Nog voor Lisa werd geboren, startte Isabelle op als gérante in een babywinkel. Met haar dertig jaar ervaring in de babybranche kent de sector geen geheimen voor Isabelle. Ze weet als geen ander wat kersverse ouders nodig hebben.
Julie zit dan weer volop in de peuters waardoor ze haar eigen leefwereld kan weerspiegelen in onze webshop.
Uit onze zin voor ondernemen is Petites Jubelles gegroeid.

Petites Jubelles is de webshop voor de hedendaagse ouders, baby’s en kids.
Waar we altijd op zoek zijn naar de beste spullen voor jullie mini’s, gemaakt met de meeste zorg.

We hebben oog voor duurzame spullen. In onze speelgoedcollectie houden we rekening met leerzame artikelen waar ruimte is voor rollenspel, motoriek en logisch denken.
We creëren een lifestyle store, steeds rekening houdend met het ecologische aspect.

In de dagdagelijkse rush van het leven hebben jullie het dikwijls te druk om te zoeken naar dat gewilde item, daarom zoeken en selecteren wij die met heel veel plezier voor jou.
Gepassioneerd mixen en matchen we alles in een geheel in onze shop.

Het natuurlijke dragen we hoog in het vaandel, en dit niet alleen in onze kleuren.

We vinden het belangrijk te weten met wie we samenwerken en waar onze leveranciers voor staan. 

Want onze kleintjes verdienen alleen het beste, niet?
 

 

Vragen? Shoot!

Ben je op zoek naar dat gewilde item voor in de kinderkamer? Of wens je hulp bij het kiezen van het perfecte verjaardagscadeau of geboortegeschenk. Dan geven we maar al te graag tips.

We staan elke dag voor jou klaar om elke mogelijke vraag te beantwoorden. Contacteer ons gerust per mail (info@petites-jubelles.be) telefonisch (I: +32 495 24 09 06 &  J: +32 495 79 67 85) of via Social Media. Ondertussen houden wij de nieuwigheden goed in de gaten en houden we jullie op de hoogte van onze ontdekkingen.

Liefs.

Julie & Isabelle

Thankful for every visit.