Mushie, de innovatieve start-up die de wereld veroverde in 2 jaar tijd. – Petites Jubelles
GRATIS VERZENDING VANAF €75.
>
>
Mushie, de innovatieve start-up die de wereld veroverde in 2 jaar tijd.

Mushie, de innovatieve start-up die de wereld veroverde in 2 jaar tijd.

Mushie biedt verfijnde babyproducten en is vooral bekend om zijn Scandinavisch ontwerpen en eco-vriendelijke producten. Een minimalistische design, bedoelt om moeders en baby's gelukkig te maken.

Mushie is een particuliere Amerikaanse fabrikant van verfijnde babyproducten die eigendom is van Mushie &Co, LLC. Mushie is vooral bekend om zijn Scandinavisch ontworpen eco-vriendelijke babyproducten. De producten van Mushie zijn gebaseerd op minimalistische ontwerpen en zijn bedoeld om zowel moeders als baby’s tevreden te stellen… en geef toe, van de kleuren en vormen kan je toch alleen maar vrolijk worden.

Mushie heeft haar productiefaciliteiten in de VS, Denemarken, Turkije en Azië, en worden verkocht in meer dan 2500 winkels wereldwijd verspreid over 21 landen. Het bedrijf werd in 2018 opgericht door Mushie en Levi Feigenson. Mushie en Levi hebben hun banen als docent en marketingconsultant opgezegd om hun eigen ondernemersbedrijf te starten, toegewijd aan het creëren van duurzame en eco-bewuste babyproducten.

Vertrokken vanuit eigen ervaring en gemis

Mushie’s verhaal is verbonden met haar eigen ervaring. Toen Mushie in het eerste trimester van haar tweede zwangerschap was, werd bij haar hyperemesis gravidarum vastgesteld, waardoor ze volledige rust moest nemen en haar baan moest opzeggen. Dit is het moment waarop Mushie betrokken raakte bij de pre-birthonderzoek, op zoek naar de beste producten voor haar baby. Bij gebrek aan praktische, milieuvriendelijke en esthetisch verantwoorde babyproducten, kwam Mushie op het idee om haar eigen bedrijf op te richten.

Mushie en Levi Feigenson en hun team van zes mensen zijn toegewijd aan het creëren van minimalistische, rustige en esthetisch aantrekkelijke babyproducten. Binnen 2 de jaar na haar oprichting heeft Mushie meer dan 700.000 volgers op sociale media verzameld.

Mushie Producten:

  • Slabbetjes
  • Fopspeen
  • Servies
  • Stapelbekers
  • Fopspeen
  • Clips
  • Posters
  • Siliconen Slabbetjes
  • Zwabbers

Onze producten van Mushie vind je hier.

Petites Jubelles is trots op de samenwerking !

Mushie is een innovatieve startup die in slechts 2 jaar de wereld heeft veroverd. Het bedrijf onderscheidt zich door hun toewijding aan het creëren van geavanceerde babyproducten, die milieuvriendelijk en esthetisch verantwoord zijn.

Als je op zoek bent naar veilige, betrouwbare en milieubewuste babyproducten, bekijk dan zeker eens de Mushie producten in onze webshop. Ze werden met zorg voor jouw uitgekozen.

Heb je vragen over onze producten, onze werking of onze geboortelijsten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Share:

Social Media

Populair

Categorieën

Altijd op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf zo als eerste op de hoogte van onze nieuwigheden en acties.

Recente posts

Meer lezen

Secret tips for dads to be

Word jij binnenkort papa? Hoe ga jij om met je zwangere vrouw? We geven je graag enkele handige tips mee om de zwangerschap zonder kleerscheuren door te komen.

WAT IS EEN GESCHIKTE KNUFFEL?

In dit artikel bespreken we enkele kenmerken van een geschikte knuffel. Een goede knuffel moet knus, veilig en zacht zijn. Een goede suggestie is om een (of twee) reserveknuffels te hebben. Ongelukjes gebeuren en je wilt altijd de lievelingsknuffel (of een kopie) beschikbaar hebben.

Contact

Petites Jubelles
België (B)
info@petites-jubelles.be
Julie +32 495 79 67 85
Isabelle +32 495 24 09 06

BTW BE 0749 985 687

Nieuwsbrief

Kiekeboe :-)

Wil je op de hoogte blijven van onze ontdekkingen en acties? Schrijf je in en join our story.

ok

Of volg ons op social media.

Petites Jubelles – Alles voor uw mini – Met liefde uitgekozen

Copyright © 2021 – All rights reserved – Webdesign Team Made

Scroll naar top