babyartikelen

Mushie, de innovatieve start-up die de wereld veroverde in 2 jaar tijd.

Mushie is een particuliere Amerikaanse fabrikant van verfijnde babyproducten die eigendom is van Mushie &Co, LLC. Mushie is vooral bekend om zijn Scandinavisch ontworpen eco-vriendelijke babyproducten. De producten van Mushie zijn gebaseerd op minimalistische ontwerpen en zijn bedoeld om zowel moeders als baby’s tevreden te stellen… en geef toe, van de kleuren en vormen kan je toch alleen maar vrolijk worden.

Mushie heeft haar productiefaciliteiten in de VS, Denemarken, Turkije en Azië, en worden verkocht in meer dan 2500 winkels wereldwijd verspreid over 21 landen. Het bedrijf werd in 2018 opgericht door Mushie en Levi Feigenson. Mushie en Levi hebben hun banen als docent en marketingconsultant opgezegd om hun eigen ondernemersbedrijf te starten, toegewijd aan het creëren van duurzame en eco-bewuste babyproducten.

Vertrokken vanuit eigen ervaring en gemis

Mushie’s verhaal is verbonden met haar eigen ervaring. Toen Mushie in het eerste trimester van haar tweede zwangerschap was, werd bij haar hyperemesis gravidarum vastgesteld, waardoor ze volledige rust moest nemen en haar baan moest opzeggen. Dit is het moment waarop Mushie betrokken raakte bij de pre-birthonderzoek, op zoek naar de beste producten voor haar baby. Bij gebrek aan praktische, milieuvriendelijke en esthetisch verantwoorde babyproducten, kwam Mushie op het idee om haar eigen bedrijf op te richten.

Mushie en Levi Feigenson en hun team van zes mensen zijn toegewijd aan het creëren van minimalistische, rustige en esthetisch aantrekkelijke babyproducten. Binnen 2 de jaar na haar oprichting heeft Mushie meer dan 700.000 volgers op sociale media verzameld.

Mushie Producten:

  • Slabbetjes
  • Fopspeen
  • Servies
  • Stapelbekers
  • Fopspeen
  • Clips
  • Posters
  • Siliconen Slabbetjes
  • Zwabbers

Onze producten van Mushie vind je hier.

Petites Jubelles is trots op de samenwerking !

Mushie is een innovatieve startup die in slechts 2 jaar de wereld heeft veroverd. Het bedrijf onderscheidt zich door hun toewijding aan het creëren van geavanceerde babyproducten, die milieuvriendelijk en esthetisch verantwoord zijn.

Als je op zoek bent naar veilige, betrouwbare en milieubewuste babyproducten, bekijk dan zeker eens de Mushie producten in onze webshop. Ze werden met zorg voor jouw uitgekozen.

Heb je vragen over onze producten, onze werking of onze geboortelijsten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.