Kids Concept maakt elke kind “blij en verrast” – Petites Jubelles
GRATIS VERZENDING VANAF €75.
>
>
Kids Concept maakt elke kind “blij en verrast”

Kids Concept maakt elke kind “blij en verrast”

Kids Concepts wil het leven van kinderen vereenvoudigen door hen de kans te geven te genieten van een kindertijd die zowel veilig als leuk is.

“Vrolijk en verwonderd” … is hoe kinderen kijken naar de producten van Kids Concept.

De enige limiet zou verbeelding moeten zijn. Dat is het moto van Kid’s Concept, een Zweeds designbedrijf opgericht in 2007. Ze creëren functionele en innovatieve producten, en zijn gepassioneerd over het verspreiden van vreugde en het aanmoedigen van meer spelen voor alle kinderen.

Kids Concept probeert het leven van kinderen te vereenvoudigen en hen de kans te geven om te genieten van een kindertijd die zowel veilig als leuk is. Hun enige beperking zou hun verbeelding moeten zijn. De unieke ontwerpen en op elkaar afgestemde series zijn een echt succes.

“Bij het ontwerpen van een product moeten we uitgaan van het perspectief van het kind door ervoor te zorgen dat we producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van kinderen – want kinderen bezitten geweldige creatieve krachten. De producten zijn leuk, veilig en functioneel. De producten beginnen bij Kids Concept meestal met een tekening op papier – een idee, dat verder wordt ontwikkeld tot het een volledig getest product wordt.

De ontwerper is iemand met oog voor detail en ze houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. De verschillende materialen en combinaties van texturen en kleuren zijn een instant hit bij de kids.

Kids Concept is een Zweeds designbedrijf dat in 2007 is opgericht. Ze creëren functionele en innovatieve producten, en zijn gepassioneerd over het verspreiden van plezier en het aanmoedigen van meer spelen voor alle kinderen. In die visie kan Petites Jubelles zich perfect vinden. We zijn extreem fan van hun houten speelgoed, we kunnen er samen met onze mini uren mee spelen.

Bekijk alle producten van Kids Concept hier.
Heb je vragen over onze producten, onze werking of onze geboortelijsten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Share:

Social Media

Populair

Categorieën

Altijd op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf zo als eerste op de hoogte van onze nieuwigheden en acties.

Recente posts

Meer lezen

Secret tips for dads to be

Word jij binnenkort papa? Hoe ga jij om met je zwangere vrouw? We geven je graag enkele handige tips mee om de zwangerschap zonder kleerscheuren door te komen.

WAT IS EEN GESCHIKTE KNUFFEL?

In dit artikel bespreken we enkele kenmerken van een geschikte knuffel. Een goede knuffel moet knus, veilig en zacht zijn. Een goede suggestie is om een (of twee) reserveknuffels te hebben. Ongelukjes gebeuren en je wilt altijd de lievelingsknuffel (of een kopie) beschikbaar hebben.

Contact

Petites Jubelles
België (B)
info@petites-jubelles.be
Julie +32 495 79 67 85
Isabelle +32 495 24 09 06

BTW BE 0749 985 687

Nieuwsbrief

Kiekeboe :-)

Wil je op de hoogte blijven van onze ontdekkingen en acties? Schrijf je in en join our story.

ok

Of volg ons op social media.

Petites Jubelles – Alles voor uw mini – Met liefde uitgekozen

Copyright © 2021 – All rights reserved – Webdesign Team Made

Scroll naar top