babyartikelen

Kids Concept maakt elke kind “blij en verrast”

“Vrolijk en verwonderd” … is hoe kinderen kijken naar de producten van Kids Concept.

De enige limiet zou verbeelding moeten zijn. Dat is het moto van Kid’s Concept, een Zweeds designbedrijf opgericht in 2007. Ze creëren functionele en innovatieve producten, en zijn gepassioneerd over het verspreiden van vreugde en het aanmoedigen van meer spelen voor alle kinderen.

Kids Concept probeert het leven van kinderen te vereenvoudigen en hen de kans te geven om te genieten van een kindertijd die zowel veilig als leuk is. Hun enige beperking zou hun verbeelding moeten zijn. De unieke ontwerpen en op elkaar afgestemde series zijn een echt succes.

“Bij het ontwerpen van een product moeten we uitgaan van het perspectief van het kind door ervoor te zorgen dat we producten ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van kinderen – want kinderen bezitten geweldige creatieve krachten. De producten zijn leuk, veilig en functioneel. De producten beginnen bij Kids Concept meestal met een tekening op papier – een idee, dat verder wordt ontwikkeld tot het een volledig getest product wordt.

De ontwerper is iemand met oog voor detail en ze houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. De verschillende materialen en combinaties van texturen en kleuren zijn een instant hit bij de kids.

Kids Concept is een Zweeds designbedrijf dat in 2007 is opgericht. Ze creëren functionele en innovatieve producten, en zijn gepassioneerd over het verspreiden van plezier en het aanmoedigen van meer spelen voor alle kinderen. In die visie kan Petites Jubelles zich perfect vinden. We zijn extreem fan van hun houten speelgoed, we kunnen er samen met onze mini uren mee spelen.

Bekijk alle producten van Kids Concept hier.
Heb je vragen over onze producten, onze werking of onze geboortelijsten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.