Brand

Behind the brand: LORENA CANALS

Graag stellen we jullie één van onze eerste merken voor die we gecontacteerd hebben. Zelf hechten we veel waarde aan de afkomst van onze producten en de mensen achter het product. Het is boeiend om de verhalen te horen hoe de artikelen tot stand zijn gekomen en met wie we samenwerken.

In deze blog stellen we jullie Lorena Canals voor. Het merk dat wereldwijd bekend is omwille van z’n handgemaakt textiel. Wat begon als een zoektocht, is uitgedraaid tot een ware referentie in de textielmarkt.

Het ontstaan van het merk.

Lorena Canals startte met het produceren van handgemaakt textiel en accessoires in 1990.

De tapijten, gemaakt van 100 % katoen, zijn allemaal machinewasbaar waardoor ze voldoen aan de hedendaagse noden.
De tapijten van Lorena Canals zijn zowel prachtig als praktisch, mooi en erg aaibaar. Om lekker op te kruipen en samen op te liggen en te spelen. En ja zelfs in slaap op te vallen 🙂 Je hebt er jarenlang plezier van.

Alles begon bij Lorena zelf die zich afvroeg waarom ze nooit een tapijt kon vinden voor de kinderkamer die mocht gewassen worden. Aangezien ze het niet op de markt kon vinden, is ze zelf de uitdaging aangegaan.

Vandaag is Lorena Canals een wereldwijde referentie geworden voor textiel, zowel voor kinderen als volwassenen. Met twee fabrieken in India, kantoren in Barcelona en New York en grote opslagplaatsen in Europa, Azië en de VS, werkt deze designer zij aan zij met meer dan 170 mensen die instaan voor het proces van de handgemaakte tapijten.

Het merk stelt kwaliteit van het materiaal, de productie en de werkomstandigheden voorop.

Lorena Canals in cijfers:

  • Meer dan 2500 verkoopspunten wereldwijd
  • Meer dan 60 verschillende landen
  • + 500 verschillende artikelen
  • 2 keer per jaar nieuwe collectie, rekening houdend met de laatste trends

Lorena Canals ABC Tapijt

Het ABC tapijt van Lorena Canals is ongetwijfeld één van de meest verkochte tapijten. Ligt supertof in de speel- of slaapkamer van je kindje. Deze is beschikbaar in drie verschillende kleuren.

Geen last van huisstofmijt met de tapijten van Lorena Canals

De tapijten van Lorena Canals zijn bijzonder geschikt voor kinderen die allergisch zijn aan huisstofmijt, omdat ze voor 100% uit natuurlijk katoen zijn gemaakt en ze op een mum van tijd gewassen zijn in de wasmachine (zoveel je maar wil). Een ware droom voor elke ouder! De tapijten van Lorena Canals worden op natuurlijke wijze gekleurd. Met gebruik van verf die niet giftig noch milieuvervuilend is.

Machinewasbaar tapijt Ø 120cm Bubbly Light Grey

Lorena Canals in de woonkamer

In het grote assortiment van Lorena Canals kun je ongetwijfeld het tapijt vinden die je zoekt voor je woonkamer. Geen zorgen voor vlekken aangezien die mag gewassen worden, hoe heerlijk geruststellend is dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *